Procesul de Ameliorare a Consumului de Alcool in Randul Tinerilor

Cuprins

Capitolul 1. Alegerea subiectului.3
1.1. Identificarea procesului.3
1.2. Diagrama procesului in momentul .4
Capitolul 2. Caracteristicile fenomenului .5
2.1. Stabilirea valorilor tinta.5
2.2. Metoda Toyota.5
2.3. Caracteristici ala fenomenului.6
Capitolul 3. Planificarea activitatilor.8
3.1.Obiectivele propuse.8
3.2. Fixarea calendarului, repartizarea responsabililor.9
Capitolul 4. Analiza cauzelor.13
4.1. Verificarea valorilor actuale ale caracteristicilor.13
4.2. Listarea tuturor cauzelor posibile.14
4.3. Analizarea cauzelor.15
4.4.Jurnalul calitatii.19
4.5. Diagrama Pareto in momentul .22
4.6. Alegerea punctelor asupra carora se va interveni.23
Capitolul 5. Studierea si punerea in practica a solutiilor.23
5.1. Studierea solutiilor.23
5.1.1. Propunerea solutiilor.23
5.1.2. Studierea modalitatilor de implementare a solutiei.24
5.1.3. Verificarea detaliilor si impactului colateral al solutiilor.25
5.2. Implementarea solutiilor.25
5.2.1.Organizarea pentru implementarea solutiilor.25
5.2.2. Implementarea propriu-zisa .26
Capitolul 6. Verificarea rezultatelor.27
6.1. Verificarea efectelor solutiilor.27
6.1.1. Jurnalul calitatii.28
6.1.2. Diagrama Pareto in momentul .31
6.2. Compararea cu valorile tinta.32
6.2.1. Diagrama procesului in momentul .33
6.2.2.Evaluarea castigurilor fizice si economice.34
Capitolul 7. Definirea si stabilirea indicatorilor de control.34
7.1. Definirea regulilor.34
7.1.1.Stabilirea noilor reguli de lucru.34
7.1.2.Creerea de modalitati de supraveghere.35
7.2. Implementarea indicatorilor de control.35
7.2.1.Aducerea la cunostinta personalului a noilor metode.35
7.2.2.Formarea responsabilitatilor pt utilizarea lor.35
7.2.3. Verificarea durabilitatii ameliorarilor.36

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu