DEPOZITAREA PRODUSELOR REFRIGERATE

Domeniile de utilizare a frigului artificial....................... 3
Refrigerarea..................................................................... 4

2.1. Aspecte generale privind refrigerarea............................ 5

2.2. Metode de refrigerare..................................................... 6

2.3. Depozitarea produselor refrigerate................................. 13

2.4. Manipularea şi transportul produselor refrigerate.......... 21

3. Congelarea........................................................................ 22

3.1. Aspecte generale privind congelarea.............................. 22

3.2. Metode de congelare....................................................... 26

3.3. Depozitarea produselor congelate.................................. 40

3.4. Ambalarea în cazul produselor congelate...................... 46

3.5. Decongelarea produselor............................................... 49

4. Verigile lanţului frigorific................................................ 51

4.1. Aspecte generale............................................................ 51

4.2. Unităţile industriale....................................................... 52

4.3. Unităţi comerciale......................................................... 65

4.4 Unităţi de transport........................................................ 70

5. Refrigerarea cărnii în carcase.......................................... 77

5.1. Depozitarea cărnii refrigerate în carcase....................... 81

5.2. Congelarea cărnii în carcase.......................................... 83

5.3. Depozitarea carcaselor de carne congelată.................... 86

5.4. Carne tranşată................................................................ 88

Bibliografie........................................................................... 91

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu