Utilaje in Industria Alimentara

Capitol I Principii teoretice
1.1 Transportul fluidelor
1.2 Ecuatii fundamentale ale curgerii fluidelor
 Capitol II –Dozarea şi îmbutelierea lichidelor
2.1 Dozarea lichidelor
2.2 Maşini de dozat şi îmbuteliat
2.3 Clasificarea maşinilor de îmbuteliat
 Capitol III –Imbutelierea berii
3.1 Depaletizarea şi paletizare navetelor
3.2 Scoaterea şi introducerea buteliilor în navete
3.3 Maşini pentru spălat butelii de sticlă
3.4 Controlul buteliilor goale
3.5 Umplerea buteliilor de sticlă
3.6 Închiderea buteliilor de sticlă
3.7 Etichetarea buteliilor de sticlă
 Capitol IV – Maşină de îmbuteliat izobarometrică având robinet cu cep cu patru căi
4.1 Calculul capacităţii de umplere a maşinii de îmbuteliat
 Capitolul V
5.1 Fluxul tehnologic pentru obtinerea berii
 Bibliografie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu