Aspecte privind ambalarea, marcare, depozitarea si transportul grasimilor alimentare

1.    COMPOZITIA SI VALOAREA ALIMENTARA A GRASIMILOR
1.1    Valoarea Alimentara A Grasimilor
2.    COMPOZITIA CHIMICA A GRASIMILOR
2.1    Grasimile Din Regnul Animal
3.    CLASIFICAREA SI SORTIMENTUL GRASIMILOR
3.1    Plantele Olaginoase
3.1.1    Grasimile Vegetale
3.1.1.1    Sortimentul De Ulei
3.1.1.2    Caracteristici De Calitate
3.1.1.3    Defecte Posibile Ale Uleiului
3.1.1.4    Grasimi Vegetale Solide
3.1.2    Grasimile Alimentare De Origine Animala
4.    AMBALAREA, MARCAREA, TRANSPORTUL SI PASTRAREA GRASIMILOR ALIMENTARE
5.    VERIFICAREA CALITATII GRASIMILOR
5.1    Verificarea Organoleptica
5.2    Verificare Calitatii Uleiului Comestibil
5.3    Verificarea Fizico - Chimica
6.    PRO SAU CONTRA GRASIMILOR
6.1    Ce Sunt Grasimile Hidrogenate
6.2    Cum Sa Am O Alimentatie Naturala
6.3    Care Sunt Dezavantajele Uleiului Rafinat
6.4    Cum Se Hidrogeneaza Uleiul Vegetal
6.5    Obtinere Si Pastrare A Calitatii Nutritive A Uleiurilor