Aspecte privind operatiile unitare din industria alimentara

1.    DESTINATIA MASINILOR SI UTILAJELOR FOLOSITE IN INDUSTRIA ALIMENTARA
2.    INSTALATII DE PASTEURIZARE
2.1    Vane
2.2    Pasteurizatoarele Cu Placi
3.    PASTEURIZAREA
3.1    Conditii De Pasteurizare
3.2    Metode De Pasteurizare
3.3    Metode De Pasteurizare Cu Mentinere
4.    PASTEURIZAREA HTST
4.1    Pasteurizarea Htst Sub Vid
4.2    Avantajele Pasteurizarii Htst
4.3    Dezavantajele Pasteurizarii Htst
5.    PASTEURIZAREA LAPTELUI
5.1    Influenta Incalzirii Asupra Laptelui
5.2    Conditiile Obtinerii Unei Bune Pasteurizari
6.    CALCULE
6.1    Zona 3
6.2    Zona 4
6.3    Zona 5
6.4    Zona 2
6.5    Zona 1
7.    BIBLIOGRAFIE