Sisteme de intretinere a solului si influienta lor asupra cresterii diferitelor soiuri de prun

1.    PRUNUL O IMPORTANTA SPECIE POMICOLA
1.1    Importanta Si Istoricul Culturii
1.2    Situatia Culturii Prunului Pe Plan Mondial Si National
1.2.1    Situatia Culturii Prunului Pe Plan Mondial
1.2.2    Situatia Culturii Prunului Pe Plan National
2.    PARTICULARITATILE BIOLOGICE SI TEHNOLOGICE ALE CULTURII DE PRUN
2.1    Particularitatile Biologice Ale Prunului
2.1.1    Cerinte Fata De Factorii Ecologici
2.1.1.1    Cerintele Prunului Fata De Lumina
2.1.1.2    Cerintele Prunului Fata De Temperatura
2.1.1.3    Cerintele Prunului Fata De Apa
2.1.1.4    Cerintele Prunului Fata De Sol
2.1.2    Paricularitatile Morfologice Si De Productie Ale Prunului
2.1.3    Sortimentul De Soiuri Si De Portaltoi
3.    PREZENTAREA STATIUNII DIDACTICE EXPERIMENTALE XYZ IASI
3.1    Istoric Si Perspective
3.2    Asezarea Geografica A Statiunii Didactice Xyz Din Cadrul Universitatii De Stiinte Agricole Si Medicina Veterinara Iasi
3.3    Studiul Geologic Si Hidrologic
3.4    Studiul Solului Si Eroziunea
3.5    Studiul Vegetatiei
3.6    Analiza Factorilor Climatici
3.6.1    Regimul Termic
3.6.2    Regimul Pluviometric
3.6.3    Umiditatea Relativa A Aerului
3.6.4    Regimul Eolian
3.6.5    Nebulozitatea Si Durata De Stralucire A Soarelui
3.6.6    Accidentele Climatice
4.    MATERIALUL SI METODA DE CERCETARE
4.1    Organizarea Experientei Si Aspecte Luate In Studiu In Vederea Precizarii Caracteristicilor De Crestere Si Fructificare
4.2    Descrierea Soiurilor Luate In Studiu
4.3    Tehnologia Cultivarii Prunului La Statiunea Didactica Xyz Iasi
4.3.1    Tehnologia De Infiintare A Plantatiei
4.3.2    Specificul Intretinerii Colectiei Pomologice
5.    REZULTATE OBTINUTE SI INTERPRETAREA LOR
5.1    Influenta Soiului Asupra Particularitatilor Biometrice Ale Pomilor
5.1.1    Influenta Soiului Asupra Inaltimii Pomilor
5.1.2    Influenta Soiului Asupra Vigorii Pomilor Exprimata Prin Suprafata Sectiunii Trunchiului
5.1.3    Influenta Soiului Asupra Diametrului Coroanei Pe Lungime Si Pe Latime
5.2    Influenta Soiului Asupra Particularitatilor De Fructificare
5.2.1    Numarul Cresterilor Anuale
5.2.2    Lungimea Medie A Cresterii Anuale
5.2.3    Lungimea Totala A Cresterilor Anuale
5.2.4    Numarul De Buchete De Mai
5.2.5    Studiul Desfasurarii Fenofazelor Organelor Vegetative Si De Fructificare
5.3    Productia De Fructe
6.    CONCLUZII SI RECOMANDARI
7.    BIBLIOGRAFIE