Strategii de epurare a apelor uzate industriale

1.    POLUAREA APEI
1.1    Principalele Materii Poluante Si Efectele Acestora
1.2    Principalele Surse De Poluare
1.2.1    Surse De Poluare Naturale
1.2.2    Surse De Poluare Artificiala
1.3    Ape Uzate
1.4    Depozite De Deseuri Sau Reziduuri Solide
1.4.1    Clasificarea Apelor Dupa Utilizari
2.    APE UZATE
2.1    Ape Uzate Menajere
2.2    Consideratii Generale Privind Caracteristicile Calitative Si Cantitative Ale Apelor Uzate Industriale
2.2.1    Caracteristicile Principale Ale Unor Categorii De Ape Uzate Industriale
2.3    Debitele Principalelor Categorii De Ape Uzate Industriale
2.4    Consideratii Generale Privind Epurarea Apelor Uzate Industriale
3.    CONDITII DE CALITATE LA EVACUAREA APELOR UZATE INDUSTRIALE
3.1    Evacuarea Apelor Uzate Industriale In Reteaua De Canalizare Oraseneasca
3.2    Evacuarea Apelor Uzate Industriale In Receptori
3.2.1    Influenta Apelor Uzate Asupra Receptorului
3.2.2    Categorii De Folosinta Si Conditii De Calitate A Apelor De Suprafata
3.2.3    Stabilirea Gradului De Epurare Necesar Pentru Dimensionarea Statiilor De Epurare
4.    METODE DE ANALIZA A APELOR UZATE
4.1    Controlul Calitatii Apei Brute Si A Apei Tratate Intr-o Statie De Tratare
4.1.1    Generalitati
4.1.2    Metode De Prelevare
4.2    Conservarea Esantioanelor In Vederea Analizei
5.    EPURAREA APELOR UZATE PROVENITE DIN INDUSTRIE. STUDII DE CAZ
5.1    Principiile Teoretice Si Reactii De Baza Ale Procesului De Epurare
5.2    Descrierea Procesului Tehnologic De Epurare
5.2.1    Epurarea Mecanica
5.2.2    Epurarea Chimica
5.2.3    Reglare Ph - Dilutie
5.2.4    Omogenizare - Pompare Intermediara
5.2.5    Decantare Secundara, Treapta I-a
5.2.6    Epurare Biologica, Treapta A Ii-a
5.2.7    Preparare - Dozare Reactivi
5.2.8    Prelucrare Namol
5.2.9    Sistemul De Canalizare
5.3    Metode De Control Si Analiza A Apelor Tratate In Procesul Tehnologic De Epurare
5.4    Determinarea Randamentului De Epurare In Lunile Noiembrie 2004 Si Martie 2005
5.5    Descrierea Generala A Sistemului De Alimentare Cu Apa Din Sursa Bradisor
5.5.1    Caracteristicile Apei Din Lacul Bradisor
5.5.2    Stabilirea Tehnologiei De Tratare
5.5.3    Conducta De Distributie Si Transport
5.5.4    Rezervoarele De Distributie Apa Potabila La Consumatori
6.    BIBLIOGRAFIE