Studiu de caz privind proteinelor laptelui si componentele esentiale pentru tehnologia branzeturilor

1.    TEMA SI OBIECTIVELE LUCRARII
2.    MEMORIU TEHNIC
3.    TEHNOLOGIA ABORDATA
3.1    Descrierea Tehnologiei Abordate
3.1.1    Chimismul Tehnologiei Abordate
3.1.2    Cinetica Si Termodinamica Tehnologiei Abordate
3.1.2.1    Cinetica Si Termodinamica Enzimatica
3.1.2.2    Cinetica Si Termodinamica Procesului De Sterilizare
3.1.2.3    Cinetica Si Termodinamica Procesului De Coagulare
3.1.3    Factorii Care Influenteaza Procesul Tehnologic
3.1.4    Descrierea Tehnica La Nivelul Schemei Tehnologice
3.1.5    Surse De Poluanti, Debite Si Concentratii, Incadrare In Norme
3.1.5.1    Apa Pentru Industria De Prelucrare A Laptelui
3.1.5.2    Ape Reziduale Din Industria De Prelucrare A Laptelui
4.    ELABORAREA TEHNOLOGIEI DE CONTROL
4.1    Prezentarea Variantelor Tehnologice De Control
4.2    Consumuri Specifice La Fabricarea Branzeturilor
4.3    Elaborarea Instructiunilor De Protectie A Muncii Si Psi
5.    BIBLIOGRAFIE