Studiu privind controlul calitatii produselor in alimentata publica

1.    ALIMENTATIA STIINTIFICA - PREOCUPARI SI PERSPECTIVE
1.1    Introducere
1.2    Modernizarea Productiei Culinare Prin Sistemul Catering
2.    ASPECTE PRIVIND COMPORTAMENTUL ALIMENTAR
2.1    Rolul Substantelor Nutritive In Organism
2.2    Substantele Antinutritionale
3.    CONTROLUL CALITATII PRODUSELOR IN ALIMENTATIA PUBLICA
3.1    Tehnoprezentarea Produselor Culinare
3.2    Tendinte Pe Plan Mondial Privind Controlul Calitatii Produselor Culinare
3.2.1    Reglementari Privind Utilizarea Metodei Haccp Pe Plan International
3.2.2    Reglementari Privind Utilizarea Metodei Haccp Pe Plan National
4.    EVALUAREA PERFORMANTELOR IN DOMENIUL CALITATII LA S.C. XYZ S.A. PRIN SISTEMUL HACCP
4.1    Prezentare Generala A Societatii
4.2    Analiza Situatiei Existente A Societatii
4.2.1    Structura Organizatorica
4.2.2    Informarea Si Documentarea In Interiorul Restaurantului
4.3    Beneficiile Implementarii Sistemului Haccp In Cadrul Restaurantului
4.4    Chestionarul Realizat In Legatura Cu Performantele S.c. Xyz S.a In Domeniul Calitatii Si Opiniile Clientilor
5.    CONCLUZII
6.    BIBLIOGRAFIE