Studiu privind cultura nautului, vizand epoca si desimea de semanat

1.    CONDITIILE NATURALE SOCIAL - ECONOMICE SI TEHNOLOGICE DE REALIZARE A PRODUCTIEI
1.1    Date Despre Zona In Care Se Afla Teritoriul Unitatii
1.1.1    Prezentarea Unitatii
1.1.2    Situatia Geografica Si Social Economica
1.1.3    Geomorfologia Si Hidrologia Zonei
1.1.4    Princioalele Caracteristici Ale Climei
1.1.4.1    Regimul Termic
1.1.4.2    Regimul Pluviometric
1.1.4.3    Alte Elemente Climatice: Lumina, Nebulozitatea, Umiditatea Relativa, Vanturile
1.1.5    Caracterizarea Solului
1.1.6    Flora Cultivata Si Spontana Din Zona
1.1.7    Concluzii Asupra Cadrului Natural
1.2    Cerintele Nautului Fata De Factorii Ecologici
1.2.1    Cerintele Fata De Temperatura
1.2.2    Cerintele Fata De Umiditate
1.2.3    Cerintele Fata De Lumina
1.2.4    Cerintele Fata De Sol
1.3    Tehnologia De Cultivare A Nautului
1.3.1    Rotatia, Amplasarea Culturii
1.3.2    Fertilizarea
1.3.3    Lucrarile Solului
1.3.4    Soiuri Si Hibrizi: Caracterizarea Celor Din Zona Si Experienta
1.3.5    Samanta Si Semanatul (tratamente, Epoca, Desimea, Distanta, Adancimea Semanatului)
1.3.6    Lucrarii De Ingrijire (combaterea Buruienilor, Bolilor, Daunatorilor, Irigarea, Alte Culturi)
1.3.7    Evaluarea Productiei Si Recoltarea
2.    EXPERIMENTARI PRIVIND: INFLUENTA EPOCII SI DESIMII DE SEMANAT ASUPRA PRODUCTIEI SI CALITATII LA NAUT
2.1    Stadiul Actual Al Cercetarilor Referitoare La Tema (din Literatura Straina Si Autohtona
2.2    Scopul, Obectivele Si Metodica Experimentarilor
2.2.1    Scopul Si Obectivele
2.2.2    Metodica Experimentarilor
2.3    Valorificarea Rezultatelor Prin Calculul Statistic, Analiza Variantei Si Regresii
2.4    Sinteza Rezultateler De Productie Si Discutii (tabele, Grafice)
2.5    Sintesa Rezultatelor Pricind Analizele Fizice Si Chimice
2.6    Analiza Eficientei Economice
3.    CONCLUZII
4.    BIBLIOGRAFIE