Studiu privind glanda pineala si implicatiile acesteia in cresterea puilor de carne

1.    INTRODUCERE
2.    ANATOMIA SI FIZIOLOGIA GLANDEI PINEALE LA PASARI
2.1    Anatomia Si Histologia Glandei Pineale La Pasari
2.2    Fiziologia Glandei Pineale
2.2.1    Hormonii Produsi De Glanda Pineala
2.2.2    Hormonii Indolici Pineali
2.2.3    Hormonii Peptidici Pineali
3.    ROLUL FIZIOLOGIC AL HORMONILOR PINEALI
3.1    Rolul Hormonilor Pineali In Reproducere
3.2    Interrelatii Functionale Intre Glanda Pineala Si Complexul Hipotalamo - Hipofizo - Gonadal
3.3    Rolul Hormonilor Pineali In Reglarea Metabolismului
4.    INFLUENTA ADMINISTRARII DE HORMONI PINEALI (INDOLICI SI PEPTIDICI), ASUPRA PERFORMANTELOR DE CRESTERE A PUILOR DE CARNE
4.1    Organizarea Experimentului
4.1.1    Scopul Lucrarii
4.1.2    Material Biologic Studiat
4.1.3    Organizarea Experimentului
4.1.4    Metode Statistice Utilizate
4.1.5    Furaje Si Retete Folosite
4.2    Evolutia Greutatii Corporale A Puilor Studiati
4.3    Consumul Total Si Specific De Hrana La Puii Studiati
4.4    Indicatori De Profil Metabolic La Puii Studiati
4.5    Productia De Carne Rezultata Din Sacrificarea Puilor Studiati
4.5.1    Caracteristicile Fizico - Chimice Ale Carnii Din Carcase
4.5.2    Insusirile Organoleptice Ale Carnii Din Carcase
4.5.3    Randamentul La Sacrificare
5.    CONCLUZII
6.    BIBLIOGRAFIE