Studiu privind tehnologia aplicata pe fazele de vegetatie la cultura graului de toamna

1.    INTRODUCERE
1.1    Generalitati
1.2    Graul - Importanta Si Raspandire
1.3    Graul - Origine, Istoric Si Sistematica
1.4    Scopul Lucrarii De Diploma
2.    OFERTA ECOLOGICA (DESCRIEREA ZONEI SI A UNITATII)
2.1    Conditiile Naturale Ale Zonei
2.2    Caracterizarea Conditiilor Naturale Din Cadrul Fermei Veriga
2.2.1    Asezare Geografica In Relief
2.2.2    Geomorfologia Si Hidrografia Zonei
2.2.3    Principalele Caracteristici Ale Climei
2.2.4    Principalele Tipuri Zonale De Sol Si Potentialul Lor De Fertilitate
2.2.5    Vegetatia Si Fauna
2.3    Descrierea Unitatii
3.    GRAUL - PARTICULARITATILE ANATOMO - MORFOLOGICE
3.1    Particularitati Anatomo - Morfologice
3.2    Particularitati Biologice
3.3    Cerinte Fata De Clima Si Sol
4.    TEHNOLOGIA CULTIVARII GRAULUI DE TOAMNA
4.1    Amplasarea Culturii
4.2    Fertilizarea
4.3    Lucrarile Solului
4.4    Samanta Si Semanatul
4.5    Lucrari De Ingrijire
4.6    Recoltarea - Gradarea
4.7    Productii
4.8    Eficienta Productiei
5.    CONDITII SI METODA DE LUCRU
5.1    Descrierea Soiului Alex
5.2    Descrierea Conditiilor Climatice
5.3    Conditii Tehnologice Pe Fenofaze
5.3.1    Codificarea Vegetatiei
5.3.2    Prezentarea Rezultatelor
6.    CONCLUZII
7.    BIBLIOGRAFIE