Tehnici de obtinere a noi compusi de activitate antibiotica si antitumorala din culturi de microorganisme

1.    INTRODUCERE
1.1    Notiuni Generale
1.2    Compozitia Chimica A Bacteriilor
1.2.1    Apa
1.2.2    Cenusa Bacteriana
1.2.3    Glucidele
1.2.4    Proteinele
1.2.5    Lipidele
1.2.6    Enzimele
1.3    Metabolismul Bacterian
1.4    Nutritia Bacteriana
1.5    Rolul Concentratiei Ionilor De Hidrogen (ph - Ul)
1.6    Rolul Temperaturii In Dezvoltarea Bacteriilor
1.7    Respiratia Bacteriana
1.8    Cresterea, Multiplicarea Si Moartea Bacteriilor
1.9    Biotehnologiile Ca Sursa De Poluare A Mediului
1.10    Microorganisme Marine Pentru Producerea De Metabolitilor Bioactivi
1.11    Cromatografia In Strat Subtire
2.    PARTEA PRACTICA
2.1    Introducere
2.2    Materiale Si Metode
2.2.1    Microorganismul
2.2.2    Reactivi
2.2.3    Etapa De Laborator
2.2.3.1    Mediul Pentru Precultura
2.2.3.2    Mediul Pentru Cultura Principala
2.2.4    Fermentatia
2.2.5    Metode De Analiza
2.3    Rezultate
3.    BIBLIOGRAFIE