Proiectarea Unei Sectii de Preparare a Pastei de Tomate cu Capacitate de 3Tone pe Zi

1. Tema proiectului şi date iniţiale
        1.1. Definirea temei                
2. Elemente de inginerie tehnologică
        2.1. Principalele caracteristici ale materiei prime
        2.2. Materii auxiliare şi caracteristicile acestora
        2.3. Materiale şi ambalaje
3. Procedee şi scheme tehnologice ale produsului proiectat
4. Stabilirea şi descrierea schemei tehnologice alese. Alegerea principalelor utilaje pe faze tehnologice cu descrierea lor
5. Indicatori de calitate pentru concentratele din tomate şi defecte de fabricaţie.
6. Controlul de calitate pe faze tehnologice
7. Bilanţul de materiale
8. Bilanţul termic pentru concentratorul vacuum
9. Principalele caracteristici de calitate ale produsului finit
10. Reguli de igienizare şi protecţie a muncii
11. Bibliografie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu