Proiectarea unei unitati de morarit cu capacitatea de 200 t 24 ore care realizeaza macinisul graului cu obtinere de faina integrala

CUPRINS
1. Tema proiectului
2. Justificarea necesităţii şi oportunităţii realizării elementului de proiect
3. Elemente de inginerie tehnologică
3.1. Analiza comparativă a tehnologiilor existente
pe plan mondial pentru realizarea producţiei proiectate
3.2. Elemente definitorii ale produselor utilizate în proiect
3.3. Alegerea definitivă a tehnologiei utilizate în realizarea proiectului şi descrierea schemei tehnologice
3.4. Balanţa de măciniş. Bilanţul tehnico-economic al prelucrării
unei partide de măciniş cu indici de calitate impuşi
4. Elemente de operaţii şi utilaje
4.1. Calculul utilajelor din secţia de măciniş
4.2. Aspiraţia în unităţile de morărit
5. Managementul calităţii şi siguranţei alimentare
5.1. Documente de referinţă
5.2. Identificarea pericolelor, a CCP-urilor, stabilirea măsurilor
de control, a procedeelor de control şi a acţiunilor corective
5.3. Controlul de proces
6. Igiena obiectivului proiectat
6.1. Igiena utilajelor şi echipamentelor tehnologice
6.2. Igiena spaţiilor social-sanitare
6.3. Igiena personalului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu